Verkoopmandaten

Het onophoudelijk nastreven van een goede toekomst voor uw bedrijf staat synoniem voor verantwoord ondernemen. Indien er in de nabije (familie)kring niemand wordt gevonden die antwoord wil of kan bieden op de vraag naar continuïteit, is het aangewezen dat de bedrijfsleiding tijdig begint na te denken over een externe overdracht.

  • Het bedrijf klaar maken voor een mogelijke overdracht, het correct in beeld brengen van de onderneming met een professionele presentatie en het doorlopen van het verkoopproces, vergen meerdere jaren.
  • In het accuraat uitrollen van de verschillende opeenvolgende fases van een verkoopprocedure, zit de uiteindelijke winst voor de betrokken bedrijfsleiding.
  • Zo kan ze zelf blijvend focussen op de eigen activiteiten, en is er ook de geruststelling dat iemand voortdurend de procedure bewaakt met oog op een faire transactie waar alle partijen zich in vinden.

Een win/win is de voortdurende betrachting van ACQTION: een correcte transactie waarbij alle betrokken partijen ook vijf jaar na datum het gevoel hebben dat er naar best vermogen is gehandeld. Onze referenties spreken in deze voor zich.

Een faire transactie nastreven getuigt van verantwoord ondernemen

De onderstaande lijst verkoopmandaten is slechts een beperkte greep uit ons aanbod. Een aantal dossiers worden om redenen van discretie niet getoond. Gelieve contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Ref. Omschrijving Activiteit Regio Land Omzet Status Contact
ACQ 318Koeriersbedrijf en logistieke dienstverlening – B2B – nichespeler – focus op leveringen tot MTM 3,5 ton - goed opgeleid personeel – rendabel bedrijfVlaanderenBelgië2,5 tot 5,0 mio EURContact
ACQ 314Ambachtelijke stoffeerder / garnierder - B2B en B2C – rendabele ondernemingVlaanderenBelgië1 tot 2,5 mio EuroVerkochtContact
ACQ 312Handel in en specifieke dienstverlening inzake gepersonaliseerd (bedrijfs)textiel, benodigdheden en aanverwanten. Niche activiteit. Groeiende en rendabele onderneming.BelgiëBelgië1 tot 2,5 mio EuroVerkochtContact
ACQ307Exploitatie Doe-het-zelfzaakLimburgBelgië1 tot 2,5 mio EuroContact
ACQ297Merkgarage;
Onroerend goed van ca. 55 a met toonzaal, werkplaats en carrosserie-afdeling;
VlaanderenBelgië5 tot 10 Miljoen EuroVerkochtContact
ACQ298Productie en plaatsing buitenschrijnwerk, hoger marktsegement;
Modern onroerend goed met toonzaal; performant machinepark;
VlaanderenBelgië2,5 tot 5 Miljoen EuroVerkochtContact
ACQ299Vakantiecentrum met camping en accommodatieN/ABelgië< 1 Miljoen EuroVerkochtContact
ACQ296Metaalbewerking : vervaardiging van producten, onderdelen en constructies. NichemarktKempenBelgiëca. 500.000 EuroVerkochtContact
ACQ281Bouwtechnisch advies- en handelsbedrijf, met exclusiviteit voor België en Nederland. B2B én B2C.

Onderneming heeft mooi perspectief! Vastgoed in de vennootschap.
Overdracht wegens leeftijd, maar langdurige begeleiding is mogelijk.

Gezocht : hands-on overnemer voor 100% van de Aandelen.
VlaanderenBelgië< 2 Miljoen EuroVerkochtContact
ACQ 251Goed draaiende metaalhandel, erg gezond bedrijf met aanzienlijke liquiditeit.
Aandelen transactie.
KempenBelgië2,5 tot 5 Miljoen EuroVerkochtContact
ACQ157Gekende, goed draaiende juwelierszaak LimburgBelgië1 - 2 Miljoen EuroContact